Contact Man Yi Tsang Praktijk

Tel: +31 (0) 616 56 5215

Email: my.tsang.dmp@gmail.com

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Danstherapie Handen Shadow 4-min.jpg

Getuigenissen

Getuigenissen

Mevrouw S.H.

(Haar vader neemt deel aan de Therapeutisch Dans- en bewegingsgroep)

"We vinden het fijn om te zien dat onze vader het naar zijn zin heeft bij de woensdag-danssessie. Hij kijkt er elke week naar uit – ook naar de sociale/gezellige interactie. Voor iedereen is er een vorm van beweging mogelijk."

Mevrouw M.J. de Bruin

(voormalig Coördinator welzijn)

"Na een sessie zijn bewoners voldaan, rustig en ze zien uit naar de volgende keer. Tijdens een groepssessie wordt er gelachen, ontstaat er een spel, voelen deelnemers verbondenheid met elkaar. Bewegingen en communicatie wordt gestimuleerd vanuit mogelijkheden. Deelnemers ontdekken zo hun eigen lichaam waarbij beperkingen op de achtergrond staan. 
In de individuele sessies voelen en ervaren de deelnemers de persoonlijke aandacht, de tijd, de ruimte om zich te laten zien. Er ontstaat hierdoor vaak een bijzondere waardevolle relatie tussen Man Yi en de deelnemer.
Het was voor mij altijd en feest om mee te mogen doen en mee te mogen ervaren wat er gebeurt met deelnemers."

Mevrouw N. Brokken

(Verzorgende individuele gezondheidszorg Dagbehandeling over de sessies van een mevrouw met de ziekte van Parkinson)

"Zij kijkt er naar uit om op donderdag naar “Let’s move & dance” te gaan. De beweging geven haar de mogelijkheid om te laten zien wat zij nog kan, ondanks haar beperkingen. Het gaat niet om wat zij niet kan. Dit is wel intensief voor haar maar daarna geeft het haar een fijn gevoel van ontspanning.
Ook vindt Mevrouw het erg prettig dat het een kleine groep is, waar zij veel aandacht en begeleiding krijgt.
Ik ga met haar mee om haar te helpen met oefeningen die staand worden uitgevoerd, dit kan zij niet zelfstandig. Maar als zij alleen moet gaan doet ze de oefeningen zittend en dit geeft mevrouw ook voldoening. Ik zelf vind het erg prettig en rustgevend om aanwezig te zijn en Man Yi te assisteren."

Mevrouw J.T.W.M. van Grinsven

(Voormalig begeleider wonen/welzijn afdeling somatische zorgverlening)

 

"Naast bewegingsactiviteiten die door Man Yi worden aangeboden, dragen zichtbaar bij aan hun levensvreugde. Vanuit een professionele basisinhouding weet zij de individuele bewoner persoonlijk te bereiken. Door de prikkels die worden aangeboden, ontstaat er een ontspannen sfeer. Er is duidelijk geen stress.
Vanuit een passieve houding komt men in beweging. Fysieke beperkingen raken tijdens de sessie meer en meer op de achtergrond. Men wordt zich bewust van de mogelijkheden en men beleeft plezier aan het bewegen. Na de sessie functioneren bewoners zichtbaar beter.
Graag wil ik Man Yi Tsang aanbevelen aan iedere zorginstelling die te maken heeft met mensen die te kampen hebben met ernstige lichamelijk en mentale problemen. Als dans en bewegingstherapeute, is zij niet alleen een vakvrouw, maar vanuit haar deskundigheid ook uiterst betrokken en lief voor onze bewoners."

Mevrouw P.M.C v.d. Velden

(Verzorgende individuele gezondheidszorg over bewoners die een herseninfarct hebben gehad en deelnemen aan de Therapeutische Dans- en bewegingsgroep)

"Bewoners bij ons op de afdeling gaan altijd graag mee naar de sessies van Man Yi. Man Yi is heel lief en vriendelijk en dat straalt ze ook uit naar de bewoners toe. Ik vind dat de bewoners die bij haar zijn geweest altijd erg rustig en ontspannen terugkomen van een sessie met Man Yi."